Print Friendly, PDF & Email
  • Ngerti normal anyar, dadi manajer hibrida, responsif lan berkembang menyang postur kepemimpinan
  • Temokake alat kanggo kolaborasi, kreatifitas, evaluasi lan kontrol diri supaya bisa digunakake ing mode hibrida
  • Sinau babagan praktik perusahaan internasional sing wis nggawe inovasi karo karyawan ing mode hibrida anyar iki

Description

Kursus anyar iki bakal mulang sampeyan mutusake, ngatur tim hibrida lan tetep imbang ing jagad kerja anyar. Iki minangka versi modern saka MOOC "Saka manajer menyang pimpinan: dadi lincah lan kolaboratif". Iki minangka pelengkap kanggo MOOC "Manajemen Pasca-Covid".

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nggawe perusahaan inovatif: saka ide nganti wiwitan