Print Friendly, PDF & Email

Les Misi opco wis fokus maneh pangembangan karya-sinau, Ingdhukungan bisnis lan layanan kanggo cabang profesional.

Tanggal 1 Januari 2020, kegiatan layanan lengkap kanggo Opco diwiwiti. Iki minangka integrasi misi pembelajaran sing lengkap lan lengkap, nalika nyedhiyakake tawaran layanan anyar kanggo perusahaan lan adaptasi karo konteks krisis kesehatan.

learningWiwit tanggal 17 Maret, OPCO adaptasi karo kegiyatan kasebut kanthi konteks anyar kanthi prioritas kelanjutan dana kanggo pelatihan: ganti nyata panjaluk dhukungan lan pendanaan menyang proses dematerialisasi, keluwesan kanggo kabeh prosedur kanggo perusahaan lan organisasi pelatihan.

FNE-LatihanOPCO wis diwajibake Negara kanggo ngatur operasi kasebut FNE-Latihan, ditujukan kanggo nglatih karyawan sing dipekerjakake ing lapangan kerja wiwit tanggal 2 Maret 2020.
Ing tanggal 17 Juni, liwat operasi iki, 70 karyawan wis dilatih, 245 perusahaan sing ndhukung, kanthi total komitmen € 12 yuta. - >>> Hubungi kit pers

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Manajemen lincah… Tanggepan darurat kanggo krisis, utawa cara berkelanjutan?