Print Friendly, PDF & Email

Dhukungan saran karier ngidini ahli waris bisa ngerti kahanan profesionale, supaya luwih antisipasi lan nyiapake pangembangane ing perusahaan, sektor utawa sektor liyane. Ditulung dening penasihat latihan lapangan kerja Afdas, dheweke entuk bathi saka dhukungan khusus. Dheweke uga bisa ngembangake utawa duwe katrampilan sing diakoni, didhukung kanggo ngetrapake proyek profesional lan ngenali pelatihan sing ana gandhengane.

Minangka pusat sistem iki, platform internet khusus nyedhiyakake ruang kerja sing nyata supaya para ahli waris - kanthi keahlian penasihate - didhukung ing kabeh tahap refleksi.

Dirancang minangka jalur karir nyata, misi saran dhukungan karir Afdas kalebu:

Saka dhukungan pribadi lan pribadi karo penasehat ahli ing sektor kasebut kanthi wawancara kanthi adaptasi karo kabutuhan, kendala, tenggat wektu, lan kedewasaan proyek interlocutor. Sakalokakarya karir kolektif dipimpin dening penasihat Afdas lan ahli eksternal (nyusun CV, surat lamaran, optimalisasi citra profesionaline, panggunaan jaringan sosial kanggo golek gaweyan, ganti profesi…). Saka 'akses aman menyang platform internet kinerja tinggi lan adaptasi kanggo ngakses macem-macem tahapan rute sing diusulake, gunakake alat kerja sing kasedhiya kanthi mandiri, entuk manfaat saka modul

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa aku duwe hak kanggo nundha wawancara profesional nganti taun 2021 tanpa didenda?