Print Friendly, PDF & Email
  • Ngerti karakteristik utama Sarjana lan kesempatan sing ditawakake; iki, thanks kanggo testimoni saka siswa, guru lan tim sing ndhukung siswa ing saindhenging pendidikan.
  • Milih Sarjana sing bener
  • Atur dhewe kanthi sabisa lan dandan metodologi supaya sukses ing ujian mlebu lan / utawa wawancara.
  • Luwih ngerti bedane antarane program sekolah bisnis lan kursus universitas liyane sing luwih klasik, supaya saben wong bisa nemokake papan sing ana gandhengane karo proyek latihan.

Description

Kursus iki, sing ditawakake dening ESCP Business School lan SKEMA Business School, ditujokake kanggo kabeh siswa sing kepingin weruh babagan gelar Sarjana, preduli saka spesialisasi.

Kaya akeh siswa sing milih Sarjana kanggo nerusake pasinaon pascasarjana, sampeyan bakal nemokake kekhususan, cara akses lan level sing dibutuhake ing lawang mlebu uga kesempatan kanggo sinau lan karir sing bakal sampeyan lakoni.

MOOC iki bakal mbantu sampeyan nyelehake kabeh aset ing sisih sampeyan supaya bisa mlebu ing Sarjana.

Sarjana bisa diakses kabeh wong; sampeyan mung kudu motivasi lan penasaran.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Panganan dhewe, nggawa kranjang, teleworking… Apa sing kasedhiya ing protokol kesehatan perusahaan sing anyar