Print Friendly, PDF & Email

Kesaksian siswa IFOCOP anyar lan cakrawala anyar kanggo dijelajah! Ayo ketemu Maïté, penasihat pencegahan sing dadi konsultan independen ing Kualitas Pencegahan ing pungkasan patang wulan kecelakaan ing perusahaan sing direncanakake minangka bagean saka latihane.

Pitakon kapercayan, kesempatan, wani utawa kabeh telu sekaligus ... Apa wae sebabe, Maïté Hardy wis ngrampungake sing paling alus: miwiti latihan profesional sing laras karo gegayuhane. Ing wilayah Paris, lan sing luwih tepat ing Yvelines (78), kita nemokake penasihat pencegahan iki digunakake minangka karyawan, ing layanan kesehatan kerja. Bali dadi asisten medis 10 taun kepungkur, kanthi DUT ing "Karir Sosial" kanggo dheweke, dheweke munggah sawetara level lan mboko sithik nemokake aspek profesi QHSE. « Yaiku kanthi ngrembug karo para insinyur QHSE, kanthi nggarap file tartamtu supaya kekarepan mau lair. " dheweke nerangake, yakin bisa ndeleng « tutugan logis Saka kegiyatan kasebut. Kanggo ngupayakake nganyari profesional uga kualitas urip sing luwih gedhe ing papan kerja, lintasan profesional anyar banjur ditindakake. Amarga perlu latihan, sanajan ana dokumen, dibutuhake

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye carane miwiti bisnis online lan golek rejeki?