Print Friendly, PDF & Email

Loro karyawanku pacaran nanging hubungan romantis dheweke rampung kanthi rame: ngirim akeh email, menehi tandha GPS ing kendaraan bekas mitra ... Apa aku bisa ngilangi karyawan sing kesasar?

Hubungan romantis sing ora bisa digunakake: urip pribadi utawa profesional?

Nalika hubungan romantis ing antarane kolega rampung, bisa uga ora ana masalah ing antarane kekasih sadurunge. Nanging yen hubungan kasebut dadi rame, apa bisa menehi sanksi marang karyawan sing kesusu banget?

Pengadilan Cassation bubar kudu mutusake masalah iki.

Ing kasus sing diajukake kanggo pambiji, loro karyawan saka perusahaan sing padha njaga pirang-pirang wulan hubungan romantis sing digawe saka pemisahan lan panjaluk balesan, sing pungkasane rame. Salah sijine pungkasane dipecat. Kanggo ndhukung pemecatan, karyawan kasebut dituduh:

wis nginstal beacon GPS ing kendharaan karyawan supaya bisa ngawasi tanpa ngerti; kanggo ngirim akeh pesen intim sanajan kasunyatane manawa wong sing prihatin wis tegas nandhakake manawa dheweke ora pengin kontak maneh karo dheweke

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tunjangan sing diwenehake kanggo cuti ora dijupuk amarga krisis kesehatan ditambah