Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • deleng maneh ing dalan sampeyan;
  • supaya diweruhi kerumitan supaya bisa ngerti tantangane;
  • nemtokake kemungkinan levers saka tumindak;
  • ngusulake cara kanggo tumindak lan prototipe gagasan sampeyan;
  •  njaluk aktor liyane ing dalan kanggo netepi pendekatan warga partisipatif.

Description

MOOC Sesuk dalanku ngajak siswa kanggo miwiti proyek kanggo ngganti dalan sing. Sawise seminggu nambah kesadaran babagan "dalan sesuk" lan tantangane, kita bakal nggambar bareng babagan carane nglakokaké saka usulan konkrit kanggo dalan kita, kanthi ngetrapake para aktor lan nindakake intelijen kolektif. MOOC iki, banget urip lan digambarake, nawakake buku log, Activités konkrit lan ngaso dolanan. Iku dimaksudaké kanggo sapa waé, tanpa prasyarat, sing kasengsem ing masa depan dalane.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tip lan trik Excel sing penting