Print Friendly, PDF & Email

ing Tutorial shopify ing video, Aku nuduhake sampeyan carane:

Tuku jeneng domain, Instal jeneng domain sampeyan ing toko Spotify, Cara verifikasi jeneng domain sampeyan.

Un MCQ bakal ditawakake nalika pungkasan latihan lan bakal ngidini sampeyan validasi ilmu teori sing dipikolehi sajrone latihan.
Aku tetep kasedhiya ing gotong royong kanggo mangsuli pitakon babagan kursus iki.

Sampeyan bisa nemokake informasi liyane ing latihan lengkap: Shopify: Kepiye cara nggawe situs E-Niaga?
Sampeyan uga bisa ndeleng kabeh pelatihan, sawetara sing GRATIS ing profil pelatih.

Daftar isi pelatihan shopify iki (durasi: 17m55d) Tuku jeneng domain.mp4 00:11:57 Verifikasi dening email jeneng domain sampeyan.mp4 00:05:58

Stephane Boudon wis nerbitake 8 tutorial lan entuk rating rata-rata 4,0 / 5 saka 165 tutorial sing didol. Deleng pelatihan liyane saka Stephane Boudon

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Atur wektu sampeyan (ing taun 2021) kanggo ngirit!