Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • njlèntrèhaké apa Fab Lab lan apa sampeyan bisa nindakake ana
  • njlèntrèhaké carane nggawe obyek karo mesin cnc
  • nulis lan mbukak program prasaja kanggo program obyek pinter
  • Kanggo nerangake carane pindhah saka prototipe menyang proyek wirausaha

Description

MOOC iki minangka bagéan pisanan saka kursus Manufaktur Digital.

Kit Survival Fab Labs Panjenengan: 4 Minggu kanggo ngerti carane manufaktur digital revolutionizing produksi obyek.

Les Printer 3D utawa pemotong laser kontrol digital ngidini sapa wae sing pengin nggawe obyek dhewe. Kita uga bisa program, nyambung menyang internet lan kanthi mangkono ngalih cepet banget saka ide menyang prototipe dadi pengusaha. Ing sektor booming iki, profesi anyar muncul.

Thanks kanggo MOOC iki, sampeyan bakal ngerti apa manufaktur digital kanthi nyurung lawang FabLabs. Liwat lokakarya kolaborasi iki, sampeyan bakal nemokake teknologi, metode lan perdagangan sing bisa ngasilake obyek ing mangsa ngarep kayata obyek sing disambungake, prostesis tangan, perabotan lan uga prototipe mobil listrik. Kita uga ngajak sampeyan ngunjungi Fab Lab sing paling cedhak karo sampeyan.

Terus maca artikel ing situs asli →

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Saka Persiapan menyang Sekolah Bisnis: kursus sing cocog kanggo aku?