Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • nggawe sampeyan ing kahanan ngajar:

    • kanggo nyiapake kursus komputer teori lan praktis,
    • kanggo ngatur kursus kasebut sajrone kemajuan,
    • kanggo ngetrapake piwulangan ing kelas: saka kegiatan menyang dhukungan siswa,
    • kanggo ngatur evaluasi sadurunge sinau lan perbaikan kursus.
  • pitakon lan kritik lakumu mulang
  • nggarap piranti lunak lan alat organisasi khusus kanggo kursus iki

Mooc iki ndadekake iku bisa kanggo ndarbeni utawa consolidate dhasar praktis saka piwulang NSI liwat pedagogy dening tumindak. Thanks kanggo kegiatan simulasi profesional, ijol-ijolan ing komunitas praktik, evaluasi peer lan tindak lanjut pelajaran ing epistemologi lan didaktik ilmu komputer, mula bisa sinau ngajar ilmu komputer ing tingkat menengah ndhuwur utawa mundur. saka metode piwulange dhewe-dhewe.

Iki minangka bagean saka kursus pelatihan lengkap, kalebu babagan dhasar ilmu komputer sing ditawakake MOOC "Numerical and Computer Science: the fundamentals'" uga kasedhiya ing Fun.

Ing Prancis, iki ngidini kanggo nyiapake kanggo mulang ing tingkat menengah ndhuwur karo wacana saka CAPES

Ilmu komputer.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Perusahaan kanthi kurang saka 50 karyawan: Gaji finansial kanthi "BONUS AFEST +"