Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan duwe komputer, pengin sinau kode lan babar blas utawa sebagian pamula ing lapangan; sampeyan mahasiswa, guru utawa mung wong sing ngrasa nggusah utawa perlu kanggo sinau program dhasar; mesthi iki nggunakake Python 3 minangka tombol kanggo mbukak kunci lawang kanggo kawruh komputer iki.

Kursus iki berorientasi kanggo praktik, lan nawakake akeh materi kanggo nutupi pembelajaran pemrograman dhasar, ing tangan siji kanthi nuduhake lan nerangake konsep kasebut amarga akeh kapsul video cekak lan panjelasan sing gampang, lan ing sisih liya diwiwiti kanthi njaluk sampeyan nyelehake iki. konsep menyang laku pisanan ing cara dipandu lan banjur independen. Sawetara kuis, proyek individu, lan akeh latihan sing bakal ditindakake lan divalidasi kanthi otomatis nganggo alat UpyLaB sing digabungake ing kursus kasebut, ngidini sampeyan nyemir banjur ngesyahke sinau.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kiriman, Ringkesan lan Nomer ing Tembung