Print Friendly, PDF & Email

Iki minangka video latihan Trello gratis!

La manajemen proyek n’est pas une chose aisée. Cela demande de l’organisasi.
Sampeyan wis nyoba macem-macem solusi, piranti lunak lan nggoleki alat prasaja et free ? Aja golek liyane lan milih Trello !

Trello ngidini, liwat sistem tabel lan kertu, ora lali apa-apa, kanggo ngatur proyek kanthi optimal lan ngirit wektu! Diilhami dening cara sing lincah GTD (Njupuk barang rampung) Trello bakal ngidini sampeyan luwih becik ngatur prioritas sampeyan. Trello peut s’utiliser seul ou bien en équipe.
Sinau ngatur proyek sampeyan lan ngirit wektu karo Trello

Sajrone iki latihan Trello gratis panemuan, kita bakal ndeleng:

Les options basiques : les tableaux et les cartes. Les options d’action. Les outils de partage. Les plugins indispensables : Calendar et Elegantt. Les options à connaître pour une gestion parfaite de vos projets !

Ing pungkasan iki tutorial gratis, sampeyan bakal mandhiri karo Trello lan sampeyan bisa miwiti dadi luwih efisien ing manajemen proyek sampeyan (pribadi utawa profesional)…

 

maca  Kalkulator Gratis: Fungsi IF