Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan majikan (umum utawa swasta) utawa pegawe dhewe? Sampeyan bisa entuk manfaat saka sinau sadurunge adaptasi saka kahanan kerja (EPAASST). Siji tujuan: kanggo nganalisa kahanan kerja lan ngenali solusi kanggo adaptasi workstation menyang kahanan kesehatan sampeyan.

Apa sinau sadurunge adaptasi saka kahanan kerja?

Sinau sadurunge adaptasi kahanan kerja minangka studi ergonomis. Iki minangka intervensi profesional khusus kanggo nganalisa kahanan kerja lan banjur ngenali solusi sing ngidini adaptasi posisi sampeyan miturut cacat sampeyan.

Intervensi profesional khusus tujuane kanggo:

ngenali unsur-unsur sing, ing eksekusi tugas, utamane mbatesi lan / utawa ora cocog, njupuk kabeh karakteristik majikan uga kapasitas fungsional, kognitif lan psikis sampeyan, nemtokake modifikasi organisasi lan / utawa sing dikarepake utawa Techniques bisa kanggo ngidini match luwih antarane cacat lan lingkungan karya, netepake jumlah digambaraken saka support.Sapa wae sing bisa entuk bathi?

Manfaat iki ditrapake kanggo para pengusaha ing sektor swasta lan umum ing kasus kahanan sing rumit. Bisa entuk manfaat saka:

sembarang juragan saka

maca  CÉP - Saran pangembangan profesional