Print Friendly, PDF & Email

Conférencière et stratège commerciale, Meridith Elliott Powell est aussi une auteure primée. Elle propose ce cours afin d’aider les leaders ainsi que les dirigeants d’entreprise à maîtriser les subtilités du savoir-être commercial et à mettre en application des stratégies concrètes rapidement. Entre conseils, astuces et jeux de rôle pratiques, vous verrez comment le savoir-être, couplé au savoir-faire, impacte les clients, les employés ainsi que les résultats de l’entreprise. Vous aborderez des techniques pour attirer plus de clients, retenir les meilleurs talents et franchir les obstacles d’une économie moderne.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Teknik irigasi