Print Friendly, PDF & Email

Antidote: opo iki

Antidote minangka piranti lunak lengkap kanggo mbenerake kabeh kesalahan gramatikal lan ejaan. Piranti sing kuat iki nyebabake bisa ngrampungake korektor kanggo Perancis lan Inggris, kamus lengkap, panuntun basa lan prisma kanggo revisi lan pemriksaan. Kabeh iki ndadekake sampeyan bisa nindakake koreksi sing kaku ing tulisan nalika nyimpen wektu, amarga modifikasi cepet banget.

Sapa sing diajak ngobrol? Kalorone individu lan profesional. Sejatine, piranti lunak iki digunakake dening masarakat umum lan dihargai para profesional sing ngirit akeh wektu kanggo mbenerake tulisane. Antidote kanthi gampang nyelehake ing ndhuwur pesaing, amarga lengkap ing kabeh poin sing dikoreksi (grammar, ejaan, lan liya-liyane) sing ora cocog karo alat liyane ing perdagangan.

Ing sisih liya, plug-in Word iki uga bisa digunakake kanthi online, kanggo panulis web utawa blogger sing pinter, sing pengin ngirit wektu lan nyepetake wektu proofreading, utawa malah mbusak proofreading yen sampeyan ora mbutuhake teks akademik.

Antidote, iku pancene migunani?

Nggunakake piranti lunak editing ortografi kanggo nggunakake profesional bisa uga ora nyenengake lan uga ngganggu panulis utawa wartawan.

Mulane, kita bisa uga mikir yen Antidote bakal menarik mung kanggo wong sing duwe masalah ortografi lan sintaksis, utawa kanggo wong non-native kayata.

Pancen, piranti lunak Kanada iki pancen efektif kanggo iki lan bisa nyimpen penampilan kanthi gampang. Perusahaan liyane lan panguwasa lokal nggunakake layanan iki kanggo karyawan sing tingkat level saka ndhuwur.

Ing pangertèn iki, Antidote iku sampurna kanggo para profesional sing ora seneng karo basa Molière ing tingkat sing ditulis lan sing kepéngin isih nawarake isi kualitas, ngembangake tanda kutip, nulis surat utawa aksara contone.

maca  Templat huruf kanggo nampa utawa nolak saldo saka akun apa wae

Nanging ... Kepiye Antidote bisa digunakake dening panulis profesional?

Sanajan jelas manawa piranti lunak kasebut ora mesthi migunani banget kanggo mbenerake kesalahan ejaan lan basa sing meh ora ana, nanging ana ing level sintaksis lan tandha wacan manawa alat iki apik tenan!

Spasi sawise ":", koma, kapital lan titik sintaksis liyane cenderung angel dikuasai 100%, sanajan kanggo profesional ing sektor kasebut lan uga asring diilangi sajrone fase pertama nulis. Pancen, fokus ing subyek lan tanda baca ing wektu sing padha rumit banget nalika nulis artikel, contone, lan alon-alon nulis.

Pungkasan, Antidote uga tetep dadi alat pendhidhikan nyata, cocog banget karo siswa utawa profesional anyar sing pengin ngembangake katrampilan. Piranti lunak kasebut ora ngemot kesalahan sing bener; Cathetan info bakal mlebu saben kesalahan kanggo nerangake asalé saka kesalahan iki, supaya ora nggawe kesalahan sing padha kaping pindho. Cara iki kanthi alami ngidini sampeyan nambah level basa kanthi suwe, kanthi skenario urip nyata.

Alat bilingual ing layanan kabeh

Minangka alat referensi Kanada, ora angel mangertos yen Antidote minangka piranti sing dianggo ing basa Prancis lan Inggris lan bakal ngidini sampeyan supaya ora ngilangi jam ing pangeceksian ejaan yen sampeyan nulis sajrone basa. basa sing ora dikuasai kaya Inggris; utawa ngembangake skills sampeyan ing basa iki kanthi cara sing padha kaya sing digunakake ing basa Prancis kanggo nambah tingkat basa Prancis.

Piranti lunak iki uga duwe kauntungan utama, cukup kuat kanggo ngakoni basa sing digunakake ing teks utawa ekspresi, kadang-kadang luwih apik tinimbang Word dhewe! Fungsionalitas iki, sing katon ora aman, nanging penting banget: kesalahan nalika ngerti basa bisa uga bermasalah. Pancen, sawetara tembung Inggris ing teks Prancis bisa uga bingung lan diterjemahake kanthi otomatis yen sampeyan ora ati-ati lan suwalike, ekspresi Prancis sing digunakake ing basa Inggris kayata "déjà vu" kayata bisa ngganggu piranti lunak sing dirancang kanthi kurang apik.

maca  Kepiye carane nulis kanthi efektif ing karya?

Alat indispensable kanggo kabeh agensi jumlahe lan copywriting

Yen ana siji jinis perusahaan sing pancen kudu njaluk piranti lunak minangka penangkal racun, iku pancen agensi editorial lan agensi copywriting!

Pancen, agensi-agensi kasebut asring cenderung outsource tenan jumlah gedhe karya, nggunakake lunak koreksi kaya Antidote bakal ngijini sampeyan kanggo nyuda karya muter maneh kanggo menit tinimbang jam.

Minangka bagéan saka proyek ing omah, nyedhiyakake tim antidote sampeyan malah bakal ngidini sampeyan ngliwati tahap muter maneh, sing bakal dadi pengirit waktu sing ora pantes.

Mulane, akeh profesional nggunakake piranti lunak koreksi iki kanggo nyawisake luwih akeh wektu kanggo nulis karya, contone. Mulane penting kanggo nggarap piranti lunak jinis iki kanggo asil sing efektif lan produktivitas sing luwih gedhe, nanging uga sah kanggo mikir yen Antidote minangka solusi sing tepat ing antarane kabeh piranti lunak koreksi sing ana.

Antidote, alat koreksi sing paling efektif?

Nalika kita ngobrol babagan pemeriksa ejaan, kita ora perlu mikir Antidote ing solusi pisanan lan Prancis asring cetha jelas.

Robert Correcteur utawa ProLexis cilik isih referensi sing akeh kedhaftar pengin sih, nanging ora kudu pilihan banget wicaksana.

Pancen, yen piranti lunak 2 iki pancen kuat banget babagan segi asil, ergonomina pancen angel banget, nyingkirake peranan ejaan ejaan sing sederhana, kayadene akeh situs genus Bonpatron.

maca  Contone layang kirim kanggo njaluk cuti tanpa mbayar.

Yen kita kudu tetep loro bener koreksi bener ing pasar, pitakonan nyata bakal nemen muncul antarane Antidote 9 lan Cordial Pro. Iki minangka rong perangkat lunak kualitas, nanging sayangé ora padha, ninggalake Cordial Pro adoh saka Antidote 9.

Ngluwihi rega, kekurangan utama Cordial Pro nglawan Antidote bisa sumebar ing kasunyatan sing mung dianggo ing basa Prancis, kaya Antidote sing minangka alat dwibahasa kualitas mung ing pasar.

Yen sampeyan minangka jinis sing nggarap kaloro basa kasebut, mula ora bakal ditakonake!

Titik liyane, koreksi pancen luwih kualitatif ing Antidote, amarga ndhukung loro jamak lan singular lan menehi sampeyan milih antarane loro nalika ukum ambigu. Cordial Pro ing sisi kasebut bisa nangani mung singular ing kasus ambiguitas.

Pungkasan, titik pungkasan lan paling ora, Cordial Pro rada larang tinimbang pesainge, rata-rata 199 €; mula katon larang banget dibandhingake karo Antidote!

Antidote, piranti lunak sing efektif ya, nanging regane apa?

Sawise maca iki, mula katon jelas yen Antidote minangka piranti lunak penting kanggo profesional lan sapa wae sing pengin ngasilake tulisan sing resik lan dirancang kanthi apik. Nanging ana pitakonan sing penting banget, apa rega piranti lunak kualitatif kasebut?

Versi paling anyar saka piranti lunak saiki kanggo satus ewu kanthi rata-rata; mulane loro luwih murah tinimbang pesaing langsung kanggo akeh fitur ...

Dadi, kanthi rega kasebut, kenapa ora entuk?