Print Friendly, PDF & Email

Cordial Pro: opo iki?

Cordial Pro minangka piranti sing ditambahake kanggo macem-macem piranti lunak nulis. Ngidini, minangka panangkal racun wisa mbenerake macem-macem kesalahan tata bahasa, linguistik, tipografi lan sintaksis kanggo ngidini sampeyan ningkatake kualitas teks, apa wae asale, kanggo ngembangake katrampilan nulis Prancis utawa basa liyane lan ngirit wektu sing cukup kanggo nyemak. lan koreksi teks.

Alat kaya Cordial Pro pancen penting ing lapangan profesional, kanggo nawakake konten sing berkualitas tanpa utawa meh ora ana kesalahan. Nanging, ora ana sing bakal ngganti koreksi manungsa sing nyata, nanging Cordial Pro ngidini nyuda akeh kesalahan lan kesalahan sintaksis sing cukup lan tetep cukup kanggo panggunaan tradisional ing bisnis.

Sapa Cordial Pro?

Nggunakake perangkat lunak pangowahan orthographic koyone ora perlu yen sampeyan wis dadi copywriter, nanging ora. Pancen akeh fitur saka piranti lunak bakal ngidini sampeyan nyimpen akeh wektu ing bacaan maneh, sing bakal ngidini sampeyan, kanthi bantuan mata pakar kanggo nemtokake kabeh kesalahan ing menit tinimbang jam, ngijini sampeyan kanggo nambah keuntungan saben jam.

Ing tangan liyane, yen sampeyan bisa ing industri sing biasane wis boten apa karo nulis lan sing ora nyaman karo basa Prancis lan ewu Varian liyane Komplek sing saben wong sampeyan wis ngadhepi kahanan ngendi sampeyan padha ngojok-ojoki kanggo proyek kanggo prospek Panjenengan, Kutipan ana liyane menarik saka sing saka saingan, nanging sayangé akeh kesalahane ejaan sampeyan wis digawé sewenang-wenang lan Prospek panjenengan ora nampi tawaran sampeyan amarga dheweke ora nganggep proposal sampeyan bisa dipercaya babagan nomer kesalahan.

maca  Nulis kanthi apik, katrampilan penting!

Pancen, utamane ing Perancis, sing ala ing ejaan utawa grammar asring sinonim karo kekurangan kredibilitas, sanajan ing pedoman manual sing ora ana hubungane karo nulis! Ing pangertèn iki, nggunakake perangkat lunak kaya Cordial Pro bakal nggawe dokumen kanthi sintaksis sing ruwet sing bisa kabuktèkaken kanthi sampurna lan profesional, lan sumelang iki, sanadyan ora becik, ora bakal luwih penting kanggo aktivitas sampeyan!

Cordial Pro uga bakal nyedhiyakake editor web lan blogger, sing bisa langsung nganggo platform kaya WordPress. Pancen, iki pengurip paling kuat ing babagan panggunaan online tanpa nganggo perangkat lunak kaya Word lan sampeyan bakal bantuan gedhe kanggo nulis langsung ing browser sampeyan.

Menapa malih, tanpa mikiraken situs utawi blog, Cordial Pro badhe dados pitulungan gedhene yen sampeyan duwe kebiasaan nulis email saben dina lan sampeyan ora kudu duwe wektu kanggo nyalin lan nempel teks ing pemeriksa ejaan standar utawa piranti lunak pangolah tembung kanthi korektor otomatis.

Fitur saka Cordial Pro

Piranti lunak kasebut bakal dadi migunani ing macem-macem aspèk gumantung tujuan lan kapentingan sampeyan. Punika minangka panjelasan singkat babagan fitur utama Cordial Pro.

Dheweke kepengin kanggo kesederhanaan ndhuwur kabeh liya. Integrasi menyang kabeh media kanthi otomatis lan kekurangan lengkap sing kudu mangerteni carane nggunakake piranti lunak kasebut mbokmenawa minangka aset nomer siji saka Cordial Pro ing tingkat profesional.

Uga ing kualitas optik, Pro Cordial ora slouch nalika nerangake kurban antarmuka cetha, tinggi lan atraktif, sing bakal nambah semangat saben pangguna kanggo nggunakake gedhe banget supaya rusak wektu terkenal lan saéngga nambah efficiency karya tim utawa sampeyan.

maca  Carane ngerteni ing setelan profesional?

Tingkat efisiensi, ing kene uga, Cordial Pro ora ditinggalake amarga kanthi bangga nampilake tingkat koreksi 90%, 3 kali luwih akeh tinimbang Word! Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa percaya kanthi mripat sing ditutup kanggo presentasi kualitas babagan sintaksis, ejaan, tata bahasa lan tipografi!

Kanggo kasil diwenehi tingkat koreksi minangka puas, Pro Cordial adhedhasar perpustakaan sugih saka dictionaries ing isi, kalebu luwih saka ukara 190 000 lan luwih saka 4,6 yuta pranala sinonim kanggo mbantu ngapikake kualitas teks nalika sampeyan ora bisa gawe anyar dhewe.

Senajan rega kasebut cukup dhuwur kanggo mahasiswa, Cordial Pro isih nawakake macem-macem alat kanggo ejaan kanggo ngapikake kualitas tulis sampeyan saka wektu.

Pungkasan, Cordial Pro kanthi gampang mlebu mayoritas tes paling kompleks. Pancen, ing tes 23 ditindakake dening penet khusus, Cordial Pro kapilih kaping 20 luwih apik korektor, rekor!

Ora gampang ditrapake

Cordial Pro wis dirancang kanggo nggawe prasaja lan intuisi sing dicokot kaya produk Apple. Pancen, piranti lunak bisa digunakake sanajan sampeyan ora duwe kawruh ing komputer utawa kantor. Iku terintegrasi karo urip saben dina lan macem-macem aplikasi sing kompatibel (browser web, Tembung, etc) kanthi otomatis sawise instalasi kanggo ngirit wektu nyetel kabeh.

Panganggone uga intuisi banget kanggo ngidini sampeyan ora perlu nglatih kanggo nggunakake minangka kasus kanggo akeh perangkat lunak kanggo profesional ing umum.

maca  Ngapikake skills nulis

Software diadaptasi kanggo siswa?

Yen Cordial Pro temtunipun minangka piranti lunak sing dirancang kanggo para profesional, siji duwe hak yen dheweke kepenak yen cocok kanggo nggunakake pendidikan kanggo ngembangake kemampuan tulisane.

Nganggo jinis iki lunak iki dalan gedhe kanggo nambah skills basa dheweke, nanging Pro Cordial utamané lunak dirancang kanggo profesional sing ora keganggu ora nerangake kasalahan ing paling kasus lan bakal propose tinimbang kanggo mbenerake wong-wong mau kanggo entuk wektu lan efisiensi, senadyan sawetara latihan latihan luwih lengkap.

Kajaba iku, rega luwih dhuwur tinimbang mayoritas pesaing lan iki mbokmenawa ora sesuai karo anggaran mahasiswa, lan dasi spell jarang katon apik dening pendidikan nasional lan pengajaran umum, lan sampeyan mung bakal duwe kesempatan kanggo entuk diskon mahasiswa ing Cordial Pro.

Mulane, yen sampeyan ora duwe budget gedhe kanggo nyedhiyakake, kita bakal milih alternatif gratis kanggo nggunakake murni pendidikan.

Apa sampeyan tuku Cordial Pro lan rega apa?

Sampeyan mbokmenawa wis yakin bisa ngirim salinan Cordial Pro, manawa sampeyan utawa anggota tim sampeyan lan sampeyan bener!

Nanging, waspada, sampeyan kudu mbayar jumlah 199 euro yen sampeyan profesional, lan 99 euro yen sampeyan dadi individu utawa mahasiswa. Jumlah sing penting, nanging bisa dideleng amarga kualitas piranti lunak kasebut.