Undang-undang proteksi data, kayata Petunjuk Perlindungan Data, mbutuhake situs web lan aplikasi duwe kabijakan privasi.

Gunakake pandhuan langkah-langkah kanggo ngotomatisasi implementasine karo Iubenda lan entuk solusi kanthi cepet lan gampang.

Yen sampeyan duwe situs web, aplikasi, sistem e-commerce, utawa sistem SaaS, sampeyan bisa uga mbutuhake kabijakan privasi. Yen sampeyan ora duwe kabijakan privasi, sampeyan duwe risiko hukuman serius yen ana audit. Nanging ngendi kanggo miwiti? Kajaba yen sampeyan pengacara, istilah hukum lan jargon bisa mbingungake. Pramila kita nggawe kursus iki.

Sampeyan bisa nggawe lan ngatur privasi profesional lan kabijakan cookie kanthi gampang nalika nganyari lan ngatur luwih saka 1 setelan kanthi otomatis. Iki dikembangake dening tim pengacara internasional, memenuhi standar internasional paling anyar lan kasedhiya online.

Terus maca artikel ing situs asli→

maca  Preinan sing dibayar: saiki wayahe mbayar!