Print Friendly, PDF & Email

 

Sinau kanggo miwiti pacelathon nganggo basa asing minangka salah sawijining inti kosa kata. Ana akeh ekspresi kanggo mesthekake yen sampeyan ngerti, ngerti lan nindakake diskusi karo wong liya. "Aku ora ngerti", "apa sampeyan bisa mbaleni", utawa malah "apa sing sampeyan sebut", minangka ekspresi sing gampang banget kanggo sinau sing bakal mbantu sampeyan ngucapake rasa nganggo basa Portugis Inggris, Jerman, Spanyol, Italia lan Brasil.

Napa lan carane miwiti pacelathon nganggo basa asing?

Priksa manawa sampeyan dingerteni dening interlocutor minangka dhasar kanggo anjog lan miwiti pacelathon nganggo basa asing. Nalika lelungan ing negara manca sing ora duwe basa sing apik, ngerteni kosa kata iki bisa ngirit urip kanthi akeh kahanan. Ngerti carane ngomong "apa sampeyan bisa mbaleni?", "Apa sing sampeyan sebut?" utawa "apa sampeyan ngerti aku?" tenan bisa mbantu sampeyan njlentrehake kahanan karo wong liya lan nggawe sampeyan ngerti.

Mesthi ngerti carane miwiti pacelathon ora cukup kanggo nyaman ing kabeh kahanan. Dadi kanggo sinau kosa kata liyane, nambah utawa ningkatake katrampilan nganggo basa asing, ora kaya latihan nganggo aplikasi.

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nguasai reputasi digital sampeyan