Print Friendly, PDF & Email

Dans cette formation, qui s’adresse aux responsables d’un service client, vous apprendrez à mettre en place des standards de qualité. Avec Philippe Massol, vous aborderez les références et les standards de qualité et vous verrez comment répondre aux attentes de votre clientèle. Vous verrez également leur impact sur les employés et la manière de…

Pelatihan sing ditawakake Linkedin Learning kualitase apik banget. Sawetara ditawakake kanthi gratis lan tanpa registrasi sawise dibayar. Dadi yen ana subyek sing narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise mlebu, mbatalake nganyari maneh. Iki kanggo sampeyan kepastian ora bakal dikenani biaya sawise periode nyoba. Kanthi siji sasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  SETAHUN 2021 DITANGANI PROFESIONALISASI PARA AKTOR JAHAT