Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan ngalami disk herniated, diabetes, alergi? Apa penyakit iki ngganggu sampeyan sajrone profesional? Dadi, sampeyan bisa uga kepengin duwe cacat medhis Napa nyiyapake kasus kasebut yen penyakit ora katon?

Sanajan kadang-kadang gaweane psikologis nglarani, proses sing nyebabake Pangenalan status buruh cacat (ing RQTH, miturut jeneng administratif) menehi hak kanggo mbantu atur workstation sampeyan utawa kanggo golek gaweyan.

File pangenalan pekerja cacat

La Panjalukan RQTH kudu diajukake karo gedhong departemen kanggo penyandang cacat (MDPH) sing sampeyan gumantung. Sampeyan bakal nemokake rincian kontak ing www.cnsa.fr (klik ing "MDPH ing saben departemen") utawa saka layanan sosial balai kutha.

File sampeyan kudu nyakup:

formulir aplikasi entuk manfaat cacat (wangun Cerfa n ° 15692 * 01) sertifikat medis kurang saka nem wulan rampung dening dokter sing nekani. Iki formulir Cerfa n ° 15695 * 01. Yen ngono

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Penipuan akun pelatihan pribadi (CPF): praktik paling apik kanggo diadopsi