Ningkatake karir: mundur kanggo latihan sing dawa lan janjeni

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear

Kanthi iki aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka asisten dokter gigi ing kantor sampeyan, kanthi efektif [tanggal wiwitan kabar]. Pendhaftaran didorong dening kepinginan kanggo ngetutake latihan sing dawa sing bakal ngidini aku entuk katrampilan anyar lan berkembang kanthi profesional.

Sajrone [jumlah taun] iki karo tim sampeyan, aku bisa ngembangake keahlian minangka asisten dental, utamane babagan manajemen pasien.

Aku uga duwe kesempatan kanggo nggarap macem-macem kasus lan nyumbang kanggo nambah perawatan pasien. Aku pengin matur nuwun kanggo kesempatan lan pengalaman sing bisa aku entuk sajrone karir profesional ing perusahaan sampeyan.

Sesuai karo pranata hukum, aku bakal ngurmati kabar babagan [durasi kabar] sing bakal rampung ing [tanggal pungkasan kabar]. Sajrone periode iki, aku bakal terus nindakake tugas kanthi serius lan profesional kaya biasane.

Nyuwun sewu, Bu/Bapak [Nama alamat], atur panuwun.

 

[Komune], 28 Maret 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "Model-Surat-Pengunduran Diri-Kanggo-Keberangkatan-Pelatihan-Pembantu Gigi.docx"

Model-resign-letter-for-departure-in-training-Dental-Assistant.docx – Diunduh 6075 kali – 16,71 KB

 

Entuk Kesempatan: Ngundurake Posisi Asisten Gigi sing Mbayar Luwih

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear

Kanthi iki aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka asisten dokter gigi ing kantor sampeyan, kanthi efektif [tanggal wiwitan kabar]. Aku ditawani posisi sing padha ing perusahaan liyane, kanthi remunerasi sing luwih nguntungake.

Iki [nomer taun] sing ditindakake karo sampeyan ngidini aku nggabungake katrampilan kanggo mbantu dokter gigi sajrone prosedur lan perawatan, uga nggawe hubungan profesional sing penting karo pasien lan staf liyane. . Matur nuwun kanggo kesempatan lan dhukungan sing daktampa sajrone kerja ing perusahaan sampeyan.

Sesuai karo pranata hukum, aku bakal ngurmati kabar babagan [durasi kabar] sing bakal rampung ing [tanggal pungkasan kabar]. Aku janji kanggo njamin lampahing care lan kanggo nggampangake handover kanggo panggantos sandi.

Nyuwun sewu, Bu/Bapak [Nama alamat], atur panuwun.

 

 [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "Surat-Resignation-template-for-higher-paying-career-opportunity-dental-assistant.docx"

Contoh surat pengunduran diri-kanggo-peluang-karir-gaji-luwih-dental-Assistant.docx – Diunduh 6104 kali – 16,43 KB

 

Utamakan Kesehatan: Mundur amarga Alasan Medis minangka Asisten Gigi

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear

Kanthi iki aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatanku minangka asisten dokter gigi ing kantor sampeyan amarga alasan kesehatan, efektif [tanggal kabar wiwitan]. Kahanan kesehatanku saiki, sayangé, ora ngidini aku nindakake tugas kanthi lengkap lan nyukupi tuntutan kerja.

Sajrone [nomer taun] iki digunakake karo sampeyan, aku bisa entuk katrampilan sing kuat kanggo ngatur tugas administratif lan ngawasi file pasien. Aku uga duwe kesempatan kanggo melu kanthi aktif ing implementasine protokol kesehatan lan safety kanggo njamin lingkungan sing sehat lan aman kanggo pasien lan staf.

Sesuai karo pranata hukum, aku bakal ngurmati kabar babagan [durasi kabar] sing bakal rampung ing [tanggal pungkasan kabar]. Sajrone periode iki, aku bakal nindakake sing paling apik kanggo njamin serah terima tanggung jawabku marang penerusku lan nggampangake transisi kasebut.

Nyuwun sewu, Bu/Bapak [Nama alamat], atur panuwun.

 

  [Komune], 29 Januari 2023

  [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "Model-Surat-Resignation-For-medical-Resons-Dental-Assistant.docx"

Model-resignation-letter-for-medical-reasons-Dental-Assistant.docx – Diunduh 6050 kali – 16,70 KB

 

Tulis surat pengunduran diri sing profesional lan hormat

 

Nulis surat pengunduran diri profesional lan ngajeni minangka langkah sing penting nalika sampeyan mutusake mandheg kerja. Apa sampeyan budhal kanggo njupuk kesempatan anyar, nerusake latihan utawa kanggo alasan pribadi, iku penting kanggo ninggalake roso kesengsem apik ing mantan juragan. Layang mundur ditulis kanthi apik nuduhake keseriusan lan profesionalisme sampeyan, nalika ngucapake matur nuwun kanggo pengalaman lan kesempatan sing sampeyan lakoni ing perusahaan.

Nalika nulis surat pengunduran diri, priksa manawa sampeyan kalebu:

  1. Pernyataan sing jelas babagan niat sampeyan mundur lan tanggal wiwitan kabar kasebut.
  2. Alasan kanggo budhal (opsional, nanging dianjurake kanggo luwih transparan).
  3. Ekspresi rasa syukur kanggo pengalaman lan kesempatan sing sampeyan entuk sajrone kerja.
  4. Komitmen sampeyan kanggo ngurmati periode kabar lan nggampangake transisi kanggo penerus sampeyan.
  5. Rumus sopan klasik kanggo ngrampungake layang kasebut.

 

Njaga hubungan profesional sawise mundur

 

Njaga hubungan sing apik karo mantan majikan sampeyan penting, amarga sampeyan ora ngerti kapan sampeyan butuh bantuan, dhukungan, utawa saran ing mangsa ngarep. Kajaba iku, sampeyan bisa ketemu mantan majikan utawa kolega maneh ing acara kerja utawa ing posisi anyar. Dadi, ninggalake proyek sampeyan kanthi positif penting kanggo njaga hubungan sing penting kasebut.

Kene sawetara tips kanggo njaga hubungan apik karo mantan majikan sawise sampeyan mundur :

  1. Patuhi kabar kasebut kanthi ketat lan terus kerja kanthi profesional nganti pungkasan periode kasebut.
  2. Nawakake bantuan kanggo nggampangake transisi lan nglatih penerus sampeyan, yen perlu.
  3. Tetep sesambungan karo mantan kolega lan majikan liwat jaringan sosial profesional, kayata LinkedIn.
  4. Aja ragu-ragu kanggo ngucapake matur nuwun kanggo pengalaman lan kesempatan sing sampeyan lakoni sajrone kerja, sanajan sampeyan wis lunga.
  5. Yen sampeyan kudu njaluk referensi utawa rekomendasi saka mantan majikan sampeyan, tindakake kanthi sopan lan hormat.

Ing ringkesan, surat pengunduran diri sing profesional lan hormat, bebarengan karo upaya kanggo njaga hubungan profesional sawise sampeyan lunga, bakal dadi cara sing dawa kanggo njaga citra positif lan njamin masa depan profesional sing sukses.