Apa sampeyan salesperson utawa manajer bisnis lan sampeyan nggoleki pelanggan anyar kanggo nambah turnover sampeyan? Mung siji solusi: kanggo prospek ing hard. Wis ditampilake yen prospek telpon minangka cara sing paling efektif lan nguntungake, yen ditindakake kanthi apik. Ing latihan iki dening Philippe Massol, sampeyan bakal nyedhaki prasyarat sing penting kanggo persiapan sing apik kanggo prospek telpon. Sampeyan bakal nemokake carane nggawe file prospecting lan carane ngatur file kontak. Sampeyan uga bakal sinau kanggo mbangun wicara, kadhangkala kanggo tembung, adhedhasar fungsi saka otak reptil lan Techniques psikologi beda. Ing pungkasan latihan iki, tantangan dhewe lan siyap njupuk handset lan sampeyan bakal ngembangake portofolio pelanggan mung sawetara telpon!

Pelatihan sing ditawakake Linkedin Learning kualitase apik banget. Sawetara ditawakake kanthi gratis lan tanpa registrasi sawise dibayar. Dadi yen ana subyek sing narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise mlebu, mbatalake nganyari maneh. Iki kanggo sampeyan kepastian ora bakal dikenani biaya sawise periode nyoba. Kanthi siji sasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

 

maca  Teratur kanggo blog sampeyan (karo Trello)