Contoh surat pengunduran diri kanggo alasan pribadi kanggo pengasuh anak

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

                                                                                                                                          [Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Subyek: mundur amarga alasan pribadi

 

Bapak lan Ibu ingkang kinurmatan [asmanipun kulawarga]

Sedhih banget aku kudu ngandhani yen aku weruh aku duwe kewajiban mundur saka jabatanku minangka pengasuh anak kanggo kulawarga sampeyan. Kaputusan punika angèl sanget anggèn kula lampahi, amargi anggèn kula tuwuh rasa tresna ingkang ageng tumrap anak-anak panjenengan ingkang kula kurmati, sarta kula bektèni dhateng panjenengan, tiyang sepuhipun.

Sayange, kewajiban pribadi sing ora dikarepake meksa aku kanggo mungkasi kolaborasi kita. Aku arep kanggo njamin sing aku banget getun kahanan iki, lan aku ora bakal njupuk kaputusan iki yen wis ora pancen perlu.

Aku arep matur nuwun banget kanggo kapercayan lan kanggo wayahe nuduhake sing kita bisa nemu bebarengan. Aku duwe kesempatan kanggo ndeleng anak-anakmu tuwuh lan mekar, lan iki minangka sumber kabungahan lan pengayaan pribadi kanggo aku.

Aku mesthi bakal ngurmati kabar mundur saka [x minggu / sasi] sing wis disepakati ing kontrak kita. Dadi dina pungkasan kerjaku yaiku [tanggal pungkasan kontrak]. Aku janji bakal terus ngopeni anak-anak sampeyan kanthi perawatan lan perhatian sing padha kaya biasane, supaya transisi iki dadi lancar.

Aku tetep ana ing pembuangan sampeyan kanggo informasi luwih lengkap utawa menehi rekomendasi rekan kerja sing berkualitas. Sepisan maneh, aku arep matur nuwun kanggo kapercayan sing wis sampeyan tuduhake marang aku lan kanggo wayahe kabungahan sing wis kita bareng-bareng.

Sincerely,

 

[Komune], 15 Februari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "pengunduran diri-kanggo-alasan-pribadi-asisten-ibu.docx"

resignation-for-personal-reasons-assissante-maternelle.docx – Diunduh 9587 kali – 15,87 KB

 

Contoh surat pengunduran diri kanggo pelatihan ulang profesional pengasuh anak

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

                                                                                                                                          [Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Bapak lan Ibu ingkang kinurmatan [asmanipun kulawarga],

Aku nulis marang kowe ing dina iki kanthi rasa sedhih, amarga aku kudu ngandhani yen aku kudu mundur saka jabatanku minangka pengasuh anak kanggo kulawargamu. Kaputusan iki ora gampang ditindakake, amarga aku wis ngembangake rasa tresna khusus kanggo anak-anakmu lan seneng nggarap sampeyan sajrone pirang-pirang taun iki.

Aku ngerti manawa kabar iki bisa uga angel dirungokake, lan aku njaluk ngapura yen ana masalah sing bisa nyebabake kulawarga sampeyan. Nanging, aku arep ngyakinake sampeyan kanthi nerangake yen aku nggawe keputusan iki sawise dipikirake kanthi ati-ati lan kanthi ngelingi kesejahteraan sampeyan.

Pancen, aku wis mutusake kanggo miwiti petualangan profesional anyar lan aku bakal melu kursus latihan kanggo dadi [jeneng proyek anyar]. Iki minangka kesempatan sing ora bisa daklewati, nanging aku ngerti manawa bakal ngganggu urip saben dina lan aku njaluk ngapura.

Kanggo nyilikake rasa ora nyaman kanggo kulawarga, aku pengin ngandhani sampeyan saiki babagan keputusanku, sing bakal ngidini sampeyan golek pengasuh anyar sadurunge. Aku mesthi kasedhiya kanggo mbantu sampeyan ing panelusuran iki lan kanggo njawab kabeh pitakonan sampeyan.

Aku arep matur nuwun banget kanggo kapercayan sing wis diselehake ing kula saindhenging taun iki. Aku pancen seneng banget bisa kerja bareng karo sampeyan lan ndeleng anak-anakmu tuwuh lan berkembang.

Aku mesthi bakal ngurmati kabar mundur saka [x minggu / sasi] sing wis disepakati ing kontrak kita. Dadi dina pungkasan kerjaku yaiku [tanggal pungkasan kontrak]. Aku janji bakal terus ngopeni anak-anak sampeyan kanthi perawatan lan perhatian sing padha kaya biasane, supaya transisi iki dadi lancar.

Muga-muga sampeyan kabeh sing paling apik kanggo masa depan lan aku yakin yen kita bakal tetep hubungan sing kuat, sanajan aku ora bakal dadi pengasuh anak maneh.

Sincerely,

[Komune], 15 Februari 2023

                                                            [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Unduh "surat-pengunduran diri-kanggo-profesional-reconversion-assistant-nursery.docx"

surat pengunduran diri-kanggo-pelatihan-pelatihan-profesional-anak-minder.docx – Diunduh 9830 kali – 16,18 KB

 

Contoh surat pengunduran diri kanggo pensiun dini saka pengasuh anak

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

                                                                                                                                          [Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Subyek: Pengunduran diri kanggo pensiun dini

Dear [jeneng majikan],

Kanthi emosi gedhe, aku ngandhani keputusanku kanggo pensiun dini sawise pirang-pirang taun nginep ing sisih sampeyan minangka pengasuh anak sing wis disertifikasi. Aku matur nuwun banget kanggo kapercayan sing wis sampeyan tuduhake marang aku kanthi masrahake aku ngurus anak-anakmu lan aku arep matur nuwun kanggo pengalaman apik iki sing wis ndadekke aku bungah lan pengayaan.

Aku yakin yen sampeyan bakal ngerti yen pilihan pensiun iki ora gampang kanggoku, amarga aku tansah seneng banget ngurus anak-anakmu. Nanging, iki wektu kanggo aku alon-alon lan seneng pensiun kanthi nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca.

Aku arep matur nuwun sepisan maneh kanggo taun-taun sing ditindakake ing sisih sampeyan lan kanggo dhukungan lan kepercayaan sampeyan sajrone petualangan sing apik iki. Aku bakal nindakake kabeh bisa kanggo mesthekake transisi Gamelan lan wis kabeh siap sadurunge mburi kontrak sandi.

Ngerti manawa aku bakal tansah kasedhiya kanggo sampeyan yen sampeyan butuh layananku ing mangsa ngarep. Ing sawetoro wektu, aku pengin sampeyan kabeh sing paling apik kanggo masa depan lan kanggo urip profesional lan pribadi.

Kanthi matur nuwun ingkang sanget,

 

[Komune], 27 Januari 2023

                                                            [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

 

Unduh "pengunduran diri-kanggo-keberangkatan-awal-pensiun-asisten-TK.docx"

resignation-for-early-departure-at-retirement-minder-assistant.docx – Diunduh 9880 kali – 15,72 KB

 

Aturan sing kudu ditindakake kanggo surat pengunduran diri ing Prancis

 

ing Prancis, dianjurake kanggo nyakup informasi tartamtu ing layang mundur, kayata tanggal budhal, alasan mundur, kabar yen pegawe gelem ngurmati lan apa wae pesangon. Nanging, ing konteks pengasuh anak sing rukun karo kulawarga sing dheweke kerja, bisa ngirim layang pengunduran diri kanthi tangan utawa tanda tangan, tanpa kudu ngubungi layang sing didaftar kanthi persetujuan resepsi. Nanging, luwih becik nulis surat pengunduran diri sing jelas lan ringkes, supaya ora ana konfrontasi utawa kritik marang majikan.

Mesthi wae, sampeyan bisa ngganti utawa ngowahi supaya cocog karo kabutuhan khusus sampeyan.