Print Friendly, PDF & Email

Kesepakatan kolektif SYNTEC-CINOV: tingkat rata-rata jam kanggo karyawan sing ngalami "kinerja misi" 2

Karyawan kerja dadi analis operasi ing perusahaan IT. Sawise mundur, karyawan kasebut nyekel pengadilan industri. Utamane, dheweke mbantah validitas kesepakatan jam-jam tetep sing diajukake miturut kesepakatan kolektif SYNTEC-CINOV.

Kesepakatan tingkat rata-rata karyawan kasebut nuduhake modality 2 "kinerja tugas", sing disedhiyakake ing perjanjian tanggal 22 Juni 1999 babagan jam kerja (bab 2, artikel 3).

Teks iki nyedhiyakake manawa modality 2 ditrapake kanggo karyawan sing ora prelu karo modhitas standar utawa kinerja misi kanthi otonomi lengkap. Rekaman wektu kerja ditindakake kanthi pirang-pirang dina, kanthi kontrol wektu kerja saben taun.

Imbuhan kasebut kalebu variasi saben jam sing ditindakake sajrone wates sing regane paling gedhe 10% kanggo jadwal mingguan 35 jam. Pungkasane, karyawan kasebut ora bisa kerja luwih saka 219 dina kanggo perusahaan kasebut.

Ing kasus iki, karyawan kasebut pisanan nganggep yen dheweke ora entuk rega sing tetep

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dagang - 7 Investasi Nguntungake