Print Friendly, PDF & Email

Kanggo nggawe a tabel poros gampang matur nuwun kanggo iki Tutorial Excel 2007. Temokake cara nggunakake alat Excel sing kuat iki kanggo ngolah data kanthi akeh kanthi gampang lan mung sawetara klik.

Tutorial iki udakara 10 menit bakal nerangake apa sing bisa sampeyan lakoni ing tabel pangsi.

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nemtokake macem-macem