Asring banget, telpon dodolan dadi interogasi, sing nyebabake utawa nggawe prospek ora kepenak. Ing latihan iki, Jeff Bloomfield, penulis lan pelatih bisnis kanggo Fortune 500 perusahaan, nawakake alternatif. Iki adhedhasar prinsip manawa penjualan sing sukses diwiwiti kanthi posisi fokus ing masalah sing paling penting kanggo para pelanggan. Jeff Bloomfield mbantu sampeyan luwih ngerti masalah bisnis pelanggan lan nggunakake kawruh kasebut kanggo nuntun pitakonan bisnis sampeyan. Iki nuduhake sampeyan carane nggawe lan takon pitakonan sing efektif, nyoba, validasi pengaruh bisnis saka solusi sampeyan, lan gali luwih jero yen perlu. Dheweke uga menehi saran kanggo nggunakake nada sing cocog sajrone obrolan, kanggo interaksi komersial sing luwih produktif lan nggawe hubungan sing langgeng karo pelanggan.

Pelatihan sing ditawakake Linkedin Learning kualitase apik banget. Sawetara ditawakake kanthi gratis lan tanpa registrasi sawise dibayar. Dadi yen ana subyek sing narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise mlebu, mbatalake nganyari maneh. Iki kanggo sampeyan kepastian ora bakal dikenani biaya sawise periode nyoba. Kanthi siji sasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Gratis: Nggawe TCD Multi-sumber, nggawe segmen lan garis wektu