Print Friendly, PDF & Email

Aktivitas parsial: rezim ukum umum

Tingkat jam kanggo ngitung tunjangan kegiatan parsial miturut ukum umume tetep disetel 60% saka remunerasi referensi kasar, diwatesi dadi 4,5 gaji minimum saben jam.

Tarif sing ditrapake kanggo pitungan rugi sing dibayar kanggo karyawan dijaga 70% saka remunerasi referensi kasar, diwatesi nganti 4,5 gaji minimum saben jam nganti 30 April.

Apa sing nggawe sisan gumantung, kanggo para pengusaha gumantung karo sistem hukum umum, 15%. Tingkat dhukungan iki, kanggo saiki, dijadwalake nganti 30 April.

Tingkat 36% saka tunjangan kegiatan parsial kudu miturut teori wiwit 1 Mei 2021.

Aktivitas parsial: sektor sing dilindhungi (lampiran 1 lan 2 utawa S1 lan S1bis)

Pengusaha sing duwe kegiyatan utama yaiku:

dhaptar sing diarani lampiran 1 utawa S1 sing kalebu kalebu sektor pariwisata, hotel, katering, olahraga, budaya, transportasi penumpang lan acara; dhaptar sing diarani lampiran 2 utawa S1bis sing nglumpukake sektor sing diarani lan sing kegiyatan utamane ditampilake ing lampiran 2 lan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe merek lan produk sampeyan ing menit [MVB]