Print Friendly, PDF & Email

 

Maneka warna video pelatihan sing ditawakake Pak Rossetti Stéphane kualitas banget. Sawetara kasus praktis ditampilake kanthi rinci. Kanthi ngetutake dheweke ing YouTube, sampeyan mesthi bakal sinau akeh lan nambah katrampilan kanthi cepet.

Selarasake paragraf majalah ing macem-macem kolom ing sawijining kaca dokumen Word kanthi ngimbangi presentasi kanthi istirahat kolom. Tembung ngusulake nyebarke paragraf sing dipilih ing pirang-pirang kolom sing bakal ditemtokake ing kaca sing padha kanggo nulis artikel pers. Gambar lan fElmu géometris bisa tumpang tindih ing sawetara larik. Thanks kanggo tampilan, teks ...



 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngerti SharePoint ing 5 Langkah Cepet lan Gampang