Print Friendly, PDF & Email

Ing "Ringkesan Ancaman Komputer", Badan Keamanan Sistem Informasi Nasional (ANSSI) nyemak tren utama sing menehi tandha lanskap cyber ing 2021 lan nyorot risiko pangembangan jangka pendek. Nalika generalisasi panggunaan digital - asring dikontrol kanthi ora apik - terus dadi tantangan kanggo perusahaan lan administrasi, agensi kasebut terus nambah kapasitas para aktor jahat. Mangkono, jumlah intrusi sing kabukten menyang sistem informasi sing dilaporake menyang ANSSI mundhak 37% antarane 2020 lan 2021 (786 ing 2020 dibandhingake karo 1082 ing 2021, yaiku saiki meh 3 intrusi sing kabukten saben dina).

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Takon pitakonan sales sing relevan