Print Friendly, PDF & Email

Teknik manggoni papan sing saya tambah akeh ing masyarakat kita, nanging isih ora dingerteni. Miturut teknik, tegese obyek (alat, instrumen, macem-macem piranti, mesin), proses lan praktik (artisanal, industri).

MOOC iki arep menehi alat kanggo mangerteni carane teknik kasebut diprodhuksi ing konteks politik, ekonomi, sosial, estetika lan carane uga ngatur spasi lan masyarakat, yaiku omah, kutha, lanskap lan lingkungan manungsa sing cocog.
MOOC uga nduweni tujuan kanggo menehi kawruh teoritis lan praktis kanggo ngenali, njaga, ngreksa lan ningkatake, yaiku, nggarap warisan.

Saben minggu, guru bakal miwiti kanthi nemtokake bidang sinau, bakal nerangake konsep utama, bakal menehi gambaran babagan pendekatan sing beda-beda sing dikembangake nganti saiki, lan pungkasane bakal menehi sampeyan, kanggo saben lapangan, studi kasus.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kunjungan lan pemeriksaan medis ing konteks kerja