Print Friendly, PDF & Email

Keuntungan sosial bisa uga ilang kanggo sawetara karyawan teleworking, kanthi akeh dileksanakake kanggo proyek sing diwenehake wiwit wiwitan kurungan pertama sing dileksanakake marang pandemi Covid-19, ing wulan Maret 2020. Le Figaro Iki dikumandhangake, para pengusaha wis mungkasi alokasi voucher panganan, sadurunge mundur.

Ing klompok perlindungan sosial tambahan Agrica, ing wulan Maret manajemen mbatalake alokasi judhul kasebut menyang "Karyawan situs regional, kanggo ngurmati keadilan karo para sing makarya ing Paris lan kantin ditutup", ngandhani saben dina. Bagean Konfederasi Tenaga Kerja Demokrat Prancis (CFDT) entuk keuntungan kasebut. Klompok telekomunikasi SFR mutusake ora menehi judhul maneh kanggo karyawan teleworking, adhedhasar kesepakatan kolektif babagan teleworking, rampung tanggal 22 Januari 2018, sing ora kalebu ganti rugi kanggo biaya mangan, miturut koran kasebut. CFDT wis njupuk tindakan legal kanggo nantang keputusan manajemen SFR, terus Le Figaro. Klompok kasebut marang koran kasebut"Sawise diskusi karo

maca  Konfigurasi ulang: apa karyawan bisa nggunakake hak penarikan?