Print Friendly, PDF & Email

iki Latihan Word 2013 bakal ngidini sampeyan nguwasani alat lan fitur anyar kanthi cepet versi paling anyar saka piranti lunak pangolah tembung sing misuwur saka Microsoft.

Ing program pelatihan Word 2013 iki

Antarane fitur-fitur anyar Word 2013 sing dibahas ing latihan iki, bakal bakal dingerteni:

nyimpen lan nuduhake file Word karo OneDrive ; khusus efektif kanggo pakaryan kerja sama nggawe lan modifikasi saka Cithakan dokumen tembung le mode maca sing ngidini sampeyan nggunakake Word ing mode tablet cara ngatur dokumen dawa lan kompleks nggunakake alat format lan maneh komentar masang media (gambar, video, lsp) lan nyebar ing Internet kepiye uga, nyimpen file tembung lan ekspor nganggo format PDF ...

 

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Alfabet lan angka Inggris