Print Friendly, PDF & Email

Description

Iki minangka pelajaran konjugasi sing lengkap banget.

Ing pungkasan latihan, sampeyan bakal ngerti cara ngubungake tembung kriya kanthi luwih apik lan sampeyan bakal ngerti cara kerja konjugasi.

Pènget: sampeyan ora bakal sinau carane nggunakake kriya, mung carane conjugate mau.

Pancen, caraku kalebu pisanan ngerti carane gabungke kabeh (amarga aturan tartamtu diulang), sadurunge mikir babagan subtleties nggunakake saben beat.

Aku ora ngarahake pamula, nanging murid sing wis duwe kawruh dhasar babagan basa Prancis, lan sing pengin mandheg nggawe kesalahan amarga kurang pangerten babagan cara basa kasebut.

Nilai-nilai tenses, yaiku nggunakake tenses sing bakal sampeyan sinau kanggo conjugate tanpa cacat, bakal dadi subyek latihan liyane.

maca  Cuti mbayar, RTT, CDD: apa sing bisa ditindakake majikan nganti 30 Juni 2021