Print Friendly, PDF & Email

Ing macem-macem dhaptar lagu sing ditampilake ing YouTube. Tansah miturut model sing padha. Video pambuka sing cekak babagan latihan lengkap ditawakake. Diikuti karo sawetara perangan dawa sing migunani kanggo awake dhewe. Nanging yen sampeyan milih luwih maju. Elinga yen Alphorm minangka pusat belajar jarak sing ngidini pendanaan liwat CPF. Iki tegese, sampeyan bisa ngakses kabeh katalog kanthi gratis sajrone setaun.

Sajrone latihan Microsoft Word 2019 iki, sampeyan bakal sinau babagan cara ngluncurake Word 2019, nyimpen dokumen, nyithak dokumen, ngerti salinan, ngethok lan nempelake fitur lan nggawe telusuran canggih. Sampeyan uga bakal nggunakake trabasan keyboard, ngaktifake serep otomatis. Sampeyan uga bakal sinau babagan format dokumen Word 2019, netepake tandha banyu, tandhani wiwitan dokumen utawa bab kanthi nggunakake tutup tutup, netepake wates dokumen lan cara ngatur lan nggawe bagean saka dokumen ing Word. 2019. Utamane, sampeyan bakal bisa nggarap template, tema, lan gaya Word sing wis ditemtokake, amarga sampeyan bakal menehi hyperlink kanggo tembung. Sampeyan uga bakal nggarap AutoText lan blok bangunan.


 

maca  Gawe bisnis internet nganggo piranti lunak SYSTEME.IO