Print Friendly, PDF & Email

Cara nggawe resume visual sing nyenengake ing Word. Kita nggawe conto CV saka A nganti Z.

Kesempatan kanggo kita ndeleng poin-poin bermasalah teknis kayata:

  • Nyisipake gambar menyang bentuk, pewarnaan lan kliping gambar
  • Nggawe bar level
  • Gambar garis wektu
  • Atur tab lan titik
  • Lebokake lambang utawa logo banjur selaras

Nanging uga kanggo menehi sawetara ide babagan nggawe grafis.



Kesalahan apa sing ora kudu digawe nalika nggawe Kurikulum Vitae kita.

Akeh wong sing kepengin weruh carane nulis CV, apa bagean wajib kasebut. Kejelasan lan kesederhanaan minangka tembung kunci supaya pesen bisa uga efektif.

Kita dhaptar apa lan sing ora kudu ditulis voucher CV Efektif.



 Ayo ganti CV dadi format Mini, kaya kertu bisnis.

Luwih gampang disebarake lan selaras karo jaman, format iki ngganti kebiasaan sheet A4 tradisional.

Kesempatan kanggo ndeleng:

  • Manajemen ukuran sheet
  • Manajemen wates
  • Nambahake lan ngatur bentuk
  • Nggawe tembung cloud

Dadi ayo ndeleng bareng kepiye cara ngatur maneh dokumen kanthi cepet kanthi tetep charter grafis sing padha.



 

Terusake maca artikel ing situs asli →

 

 

 

maca  Teknik nulis