Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan ngerti masalahe, biasane yen sampeyan ora kerja lan yen bisa atusan kilometer saka kantor, sampeyan bakal ditelpon kanthi cepet. Sampeyan ngerti, yen ana jeneng, referensi utawa rega sing penting banget ilang ing dokumen. Ya, kita lagi nelpon sampeyan. Lan ing antarane rong sepur utawa rong pesawat, kita ngomong karo sampeyan kaya ana kabeh file sing dipikirake. Aja kuwatir maneh, kabeh ora apa-apa. Aku Aurélien Delaux, pelatih konsultan, lan kita bakal sinau bareng babagan evolusi ing Word Online. Versi Word online iki menehi sampeyan akses gratis menyang kabeh dokumen sing sampeyan pengin, yen sampeyan pengin. Kita bakal nemokake cara cepet ngrampungake proyek sampeyan, cara ngatur lan mbenerake kanthi gampang, lan pungkasane carane nindakake kerja bareng kanthi online. Cekakipun, sampeyan bakal bisa menehi reaksi versi Word kanthi luwih cepet lan luwih cepet, ing endi wae. Muga-muga sampeyan pelatihan sing apik ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 01/01/2022

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kesepakatan kolektif: nalika karyawan dibayar kanthi tips eksklusif, apa dheweke bisa njaluk pambayaran lembur?