Print Friendly, PDF & Email

MOOC "perdamaian lan keamanan ing Afrika sing nganggo basa Prancis" ​​nggambarake krisis utama lan menehi tanggapan asli kanggo tantangan sing ditimbulake dening masalah perdamaian lan keamanan ing bawana Afrika.

MOOC ngidini sampeyan entuk kawruh dhasar nanging uga ngerti, umpamane sing ana gandhengane karo manajemen krisis, operasi perdamaian (PKO) utawa reformasi sistem keamanan (SSR), supaya bisa menehi latihan kanthi dimensi teknis lan profesional kanggo nguatake budaya tentrem njupuk menyang akun kasunyatan Afrika

format

MOOC ditindakake sajrone 7 minggu kanthi total 7 sesi sing nuduhake 24 jam pelajaran, mbutuhake telung nganti patang jam kerja saben minggu.

Iku revolves watara rong sumbu ing ngisor iki:

- Lingkungan keamanan ing Afrika sing nganggo basa Prancis: konflik, kekerasan lan kejahatan

- Mekanisme kanggo nyegah, manajemen lan resolusi konflik ing Afrika

Saben sesi disusun ing sekitar: kapsul video, wawancara karo ahli, kuis kanggo mbantu sampeyan njaga konsep kunci lan sumber daya sing ditulis: kursus, bibliografi, sumber daya tambahan sing kasedhiya kanggo para siswa. Interaksi antarane tim guru lan siswa ditindakake ing kerangka forum. Ujian pungkasan bakal dianakake kanggo validasi kursus kasebut. Ing kesimpulan, unsur-unsur prospektif lan tantangan ing mangsa ngarep babagan perdamaian lan keamanan ing bawana umume bakal dibahas.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ventilasi buatan: dhasar