Print Friendly, PDF & Email

Secara historis, tumindak kasar wis katon minangka tumindak perlawanan, kadhangkala nekat. Asring dicap minangka teroris gumantung saka kepentingan pihak lan target sing dipilih. Senadyan akeh upaya, ora ana definisi internasional umum sing bisa ditemokake, lan umume organisasi sing nindakake tumindak kasar wis disalahake minangka teroris ing sawijining wektu utawa liyane ing sejarahe. Terorisme uga wis berkembang. Singular, wis dadi jamak. Sasarane wis macem-macem. Yen pangerten terorisme asring dadi kontroversi lan kontroversi, mula amarga ana subyektivitas sing kuat lan nunjukake fenomena sing kompleks, ganti lan macem-macem.

Kursus iki nawakake analisis sejarah sing tepat lan rinci babagan mutasi terorisme, evolusi lan pecah, dalane saka alat pidana tunggal menyang dimensi jamak. Isine: definisi, aktor, target, cara lan alat ing perang nglawan terorisme.

Kursus iki nduweni tujuan kanggo menehi kawruh sing luwih apik lan kemampuan sing luwih gedhe kanggo nganalisa informasi babagan masalah teroris.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Miwiti karo Airbnb Subletting