Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Apa wae fungsi utawa level tanggung jawab kita, kita kudu ngatur proyek lan misi sing mbutuhake kerja tim. Kita kabeh bisa kerja bareng lan saben wong bisa dadi anggota sing efektif. Ing latihan iki diadaptasi saka kursus asli Chris Croft, temokake teknik lan cara kanggo refleksi sing ditujokake kanggo ndadekake kohesi sing apik ing antarane karyawan. Pelatih sampeyan Marc Lecordier menehi kunci sukses kanggo ngembangake lan nguatake kerja tim. Sukses bakal mesthi gumantung karo kemampuane kanggo kerja kanthi efektif karo wong liya.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sinau jarak: keuntungan saka formula kompak anyar