Print Friendly, PDF & Email

ing kursus excel gratis, kita bakal ngerteni 2 tips praktis banget:

Trik kanggo ngisi sel kosong ing kolom kanthi cepet, trik kanggo milih gambar menyang sel Excel. Gambar sing bakal tetep ditugasake ing sel nalika operasi ngurutake lan nyaring.

Aku tetep kasedhiya ing gotong royong kanggo mangsuli pitakon babagan kursus iki.
Kabeh file karya kasedhiya !

Dhaptar konten latihan Excel iki (durasi: 08m30s) Tip pertama: cepet isi kolom kanthi saben tanggal 1 00:03:31 Tip kapindho: menehi gambar menyang sel Excel 00:04:59

Josselin Baldé wis nerbitake 40 tutorial lan entuk rating rata-rata 4,8 / 5 saka 8 tutorial sing didol. Josselin Baldé yaiku a pelatih bersertifikat tuto.com. Deleng pelatihan liyane saka Josselin Baldé

maca  Sinau jarak jauh: sing sinau rumus kompak menang