Print Friendly, PDF & Email

 

Pengin dadi ahli nggawe dokumen profesional?
Tembung digunakake ing kabeh perusahaan ing donya. Kanggo nguwaosi iku kanggo nggawe dhewe indispensable ing gesang masyarakat.

Kita kabeh mangerteni piranti lunak sing populer banget, nanging sing bisa ngeksploitasi kabeh fitur kasebut? Akeh sing nggunakake, nanging banget sawetara saka kita master ... Apa sampeyan ngerti kabeh kuwalitas lan layanan sing ditawakake piranti lunak iki?
Penulis nawakake sampeyan liwat Tembung latihan iki kanggo mbabarake sampeyan kepenakane.
Panjenenganipun ngupayakake tips paling migunani lan relevan. Nggawe file Word efektif saiki sing bakal mbantu ngoptimalake karya kanthi gampang. Dokumentasi profesi, estetis lan terorganisir, lan pungkasanipun metu kanthi nyimpen wektu kanggo tim lan sampeyan.

Ing Latihan Sabda Iki: tutorial video 25 ing format cekak lan sintetis (saka 1 nganti menit 15) sing bakal nggawe sampeyan operasional lan kompeten! Apa sampeyan pengin sinau fitur-fitur anyar sing ora dikenal sadurunge sampeyan utawa ngeningake kawruh kanthi sumber sing gampang lan migunani, sampeyan ana ing panggonan sing bener.
Nggawe, gabung, masang ... fitur Word ora bakal rahasia!

Kene sawetara macem-macem jinis tutorial kanggo nemokake ing Word iki Training:

Sing bakal ngidini sampeyan nggawe media profesional:

  • Nggawe email kanthi nggunakake database Word, Excel utawa Akses
  • Ngembangake wangun kanggo target utawa pelanggan
  • Nggawe grafik organisasi kanggo organisasi sampeyan

Sing bakal ngidini sampeyan nemokake lan mangerteni fitur-fitur anyar:

  • Tulis angka sacara lengkap utawa ing angka Romawi
  • Ngerteni lan mangerteni aturan tipografi
  • Sinau carane nggunakake piranti lunak piranti
maca  Setel kothak layang sampeyan minangka kothak musik

Sing bakal ngidini sampeyan sinau kabeh trik kanggo nyampurnakaké format lan file Word:

  • Sisipake isi visual menyang dokumen (gambar lan / utawa ing wangun otomatis ...)
  • Tambah tetenger lan pitunjuk menyang file sampeyan.
  • Temokake tips tata letak sing bakal nggawe sublimate dokumen sampeyan

 A tambang emas informasi lan kabeh sing perlu dadi pakar.
siji!