Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 15 Juni 2021

Nalika hak CPF karyawan saka sektor duweke Ocapiat ora cukup, sampeyan bisa njaluk dana tambahan saka OCAPIAT supaya bisa mbayari sisa proyek pelatihan.

Ing sawetara kasus, lan iki minangka kabaruan sing ditrapake wiwit tanggal 15 Juni 2021, a Kontribusi koordinasi diwenehake dening OCAPIAT (kanthi syarat tartamtus).

Sapa sing prihatin lan latihan sing endi? Kabeh perusahaan sing kurang saka 50 karyawan, Apa wae sektore, dheweke kudu dadi anggota OCAPIAT, bakal bisa entuk bathi nganti: 100% sisan sing kudu dibayar Kanggo sertifikasi sing memenuhi syarat kanggo CPF (judhul, diploma, sertifikat kualifikasi profesional, CléA, lsp). Mung perusahaan sing duwe luwih saka 50 karyawan ing sektor panganan (lan ora kalebu perusahaan ing sektor pangiriman buah lan sayuran lan ekspor lan perusahaan ing jaringan pusat ekonomi pedesaan), bakal dibiayai dening OCAPIAT nganti: € 1 kanggo sertifikat kualifikasi profesional 800 € 1 kanggo judhul profesional utawa diploma € 600 kanggo sertifikasi CléA lan CléA Numérique

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Search Console: pandhuan lengkap - Ngatur SEO sampeyan