Print Friendly, PDF & Email

Apa wae tugas ing bisnis, sampeyan kudu melu, ngatur, lan nganakake rapat. Latihan iki nawakake sampeyan sajrone kurang saka sak jam alat kanggo nyiyapake, ngluncurake lan mungkasi rapat kanthi bener. Sajrone kursus iki, sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem jinis rapat, sikap para peserta lan sawetara aturan komunikasi sing penting.

Sampeyan uga bakal sinau akeh teknik kanggo fasilitator lan ngatur rapat. Latihan iki diperkaya dening telung skenario rapat kanggo nggambarake apa sing sampeyan wis sinau. Uga, skenario kasebut bakal ngidini sampeyan nganalisa macem-macem elemen penting kanggo nyiapake rapat ing macem-macem kahanan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa perusahaan sampeyan durung diidentifikasi karo layanan OCAPIAT?