Print Friendly, PDF & Email

Description

Kursus iki kalebu introduksi strategi bisnis. Iki kalebu macem-macem tujuan: · Kanggo nguwasani dhasar pamikiran strategis, ngerti analisis strategis lan pungkasane bisa ngerti orientasi strategis sing beda. Apa sampeyan miwiti manajemen utawa mung wong anyar, kursus iki ngidini sampeyan menehi refleksi babagan strategi bisnis kanthi cara sing jelas lan didaktik kanthi njupuk conto sing nyata.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Prospek telpon sing sukses