Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 1 September, ing nganggo topeng sera wajib ing perusahaan, ing ruang sing ditutup lan dienggo bareng, apa wae ruangan rapat, ruang terbuka, kamar loker utawa koridor. Mung kantor pribadi sing ora ngukur, amarga mung ana siji wong.

Kepiye risikone karyawan sing ora nganggo topeng?

Karyawan sing nolak tundhuk marang kewajiban iki bisa dihukum. "Yen karyawan kasebut nolak ora nganggo topeng, perusahaan bakal menehi komentar marang dheweke, dheweke bisa menehi peringatan lan iki bisa dianggep minangka kesalahan", wara-wara Alain Griset, Menteri Delegasi sing tanggung jawab usaha cilik lan menengah (UKM), ing mikropon BFMTV. Sanksi kasebut bisa uga dibatalake amarga ora ana tumindak salah "Yen wis ana diskusi karo perusahaan, bisa uga ana peringatan".

Apa perusahaan kudu menehi informasi marang karyawan?

Ya, perusahaan kudu ngandhani karyawan babagan kewajiban anyar iki kanthi tandha utawa ngirim email kayata. "Yen instruksi kasebut diwenehake kanthi jelas nanging ora ditindakake,

 

maca  Koleksi Matématika: 1- Derivasi lan Sinau Fungsi