Print Friendly, PDF & Email

Operasi iki, sing dadi valid nganti 30 Juni 2021 kanthi dhendha kelangan hak sing diduweni, digawe prelu diganti karo rezim loro sistem kasebut. Kebutuhan sing diperkuat karo reformasi pelatihan paling anyar sing disedhiyakake dening undang-undang "kanggo kebebasan milih masa depan profesional" tanggal 5 September 2018.

Digawe ing 2014, DIF ngidini para pamilik supaya entuk hak gambar kanggo latihan sing dietung sawetara jam sing dibayar dana bareng dening badan pengumpulan gabungan (OPCA) sing wis disetujoni.
Yen ora digunakake jam kasebut ing DIF, langit-langit 120 jam wis digawe. Jam-jam sing saiki isih bisa diowahi dadi euro, yen hak kasebut ditransfer menyang akun CPF sing, wiwit 2015, dibiayai kanthi rega € 500 saben taun kanggo karyawan sing kerja paling ora paruh waktu, ing watesan langit-langit 5.000 €. Kanggo karyawan sing paling ora nduweni kualifikasi, panganan ditambah dadi € 800 saben taun lan dadi € 8.000. Para pekerja aktif sing wis ngaktifake akun online pribadi bisa uga nambah endhog susuh kanthi mindhah…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tanggalan preian umum ing 2022