Print Friendly, PDF & Email

Apa perusahaan sampeyan ngalami perubahan ing sektor kegiatan? Apa sampeyan minangka perusahaan utawa karyawan, Transisi Kolektif ndhukung sampeyan miwiti latihan maneh menyang perdagangan sing janjeni ing wilayah sampeyan, kanthi tenang lan aman. Sistem iki digawe minangka bagean saka rencana Relance Prancis.

Dienggo wiwit tanggal 15 Januari 2021, Transisi Kolektif ngidini perusahaan ngantisipasi perubahan ekonomi ing sektore lan ndhukung karyawan sukarelawane supaya latihan maneh kanthi aman, tentrem lan siyap. Nalika nahan remunerasi lan kontrak kerja, karyawan kasebut entuk bathi saka pelatihan sing dibiayai dening Negara, kanthi tujuan ngakses profesi sing janjeni ing wilayah tangkapan sing padha.

Apa sing diarani profesi sing janjeni?

Iki minangka profesi sing muncul amarga asil kegiatan utawa profesi ketegangan ing sektor sing lagi rekrutmen.

Kepiye aku bisa ngerti babagan profesi sing janjeni ing wilayahku?

Supaya bisa ngidentifikasi perdagangan sing janjeni ing wilayah kasebut, dhaptar digawe dening Direccte sawise takon karo Komite Regional kanggo Pakaryan, Bimbingan lan Pelatihan Kejuruan (CREFOP). Siji tujuan: kanggo prioritasake finansial saka path karir para karyawan sing mlebu ing sistem anyar iki menyang profesi kasebut.
Takon Babagan Dhaptar Iki

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Manajemen lincah… Tanggepan darurat kanggo krisis, utawa cara berkelanjutan?