Print Friendly, PDF & Email

Piranti kasebut Transisi kolektif ou "Transco" tujuane kanggo nglindhungi karyawan sing pakaryane ana ing bebaya, kanthi menehi peningkatan katrampilan liwat pelatihan sing disertifikasi kanggo nyiapake profesi sing dijanjikake, nalika entuk remunerasi sajrone kursus iki kanthi njaga kontrak kerja.

Implementasi operasional kasebut dijangkepi ing surat edaran saka Kementerian Tenaga Kerja tanggal 11 Januari 2021. Iki disebarake menyang dinas-dinas negara sing ana gandhengane uga kanggo para aktor lapangan kerja ing wilayah kasebut.

Identifikasi profesi sing dijanjekake Dhaptar bakal digambar ing saben wilayah supaya bisa menehi prioritas pendanaan dalan karyawan menyang profesi kasebut. Ing tingkat regional, dhaptar kasebut disusun ing kuartal pungkasan taun 2020. Bisa uga dipérang miturut wilayah kerja lan ditambah ing taun 2021 ing tingkat wilayah sing luwih apik.
Dhaptar iki wis divalidasi dening Crefop lan banjur dikomunikasikake karo para aktor lan diterbitake ing situs web Direccte lan prefektur.

Investigasi file lan dhukungan finansialTransisi Pro (ATPro) instruksi lan nampa panjaluk kanggo dhukungan finansial jalur transisi profesional minangka bagean saka Transco, utamane babagan konsistensi lan relevansi. Dheweke

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Eko, kanggo sapa, kanggo apa?