Print Friendly, PDF & Email

Sinau babagan cara nggunakake platform COINBASE kanggo tuku bitcoin pertama lan cryptocurrency pisanan

Latihan iki kanggo sampeyan yen:

  • Sampeyan pengin nggawe macem-macem investasi;
  • Sampeyan kasengsem ing mata uang crypto lan Bitcoin khusus;
  • Sampeyan ora ngerti ngendi utawa carane tuku;
  • Sampeyan ngerti manawa platform tuku angel digunakake.

Latihan iki bakal mbantu para pamula sing pengin dipandu langkah demi langkah ing nggunakake platform COINBASE.

Aku nuduhake kabeh ing layar pamisah supaya sampeyan bisa ngetutake aku kanthi nyata:

  • Gawe akun sampeyan kanthi bonus $ 10;
  • Gawe transfer pertama;
  • Tuku bitcoin utawa ethereum pisanan;
  • Sinau babagan cara adol maneh lan mbatalake kemenangan sampeyan;
  • Mbangun portofolio crypto-currency;
  • Entuk mata uang kripto pisanan sampeyan, GABAR lan tukar karo bitcoin.

Nalika aku wiwit kasengsem karo bitcoin, aku nemoni sawetara masalah lan butuh wektu suwe kanggo ngerti kepiye cara kerja jinis platform iki. Aku malah nggawe kesalahan nalika miwiti.

Aku mutusake nggawe pelatihan iki supaya gaweyanmu luwih gampang. Iki ditrapake kanggo sapa wae sing anyar ing alam semesta iki. Aku ngerti nalika krungu wong-wong ing sekitarku takon babagan ngendi aku tuku cryptocurrency, kepiye cara nggunakake ijol-ijolan lsp. manawa akeh wong sing bisa nahan nalika miwiti. Muga-muga kursus iki bakal nggawe urip sampeyan luwih gampang lan migunani!

COINBASE minangka platform benchmark ing jagad mata uang kripto, lagi wae ...

maca  Kanggo sisipan Eropa: Konferensi "Kabijakan inklusi kanggo nanggepi tantangan pemulihan"

Terusake maca artikel ing situs asli →