Print Friendly, PDF & Email

Description

Bienvenue,

Apa sampeyan pengin nggawe petualangan wirausaha?

Wis wayahe! Ing 3 jam pelajaran, temokake Tata, ing kosakata, ing alat praktis lan budaya wiwitan perlu kanggo miwiti proyek mbesuk.

 

Kursus kasebut digambarake karo conto wiwitan sing sampeyan ngerti: Airbnb, Uber, Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, Heetch, Save, Groupon, Dropbox, Breather, Criteo, Twitch...

Latihan sing nggabungake loro teori (akeh konsep sing dicakup) lan praktik (nemokake akeh alat).

Sampeyan nganti sampeyan muter.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pambuka dagang Forex sajrone 1 jam!